flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби у Великописарівському районному суді Сумської області

13 вересня 2018, 11:15

Наказ про оголошення конкурсу

Додаток 1

 

Затверджено

наказом керівника апарату

Великописарівського районного

суду Сумської області

від  11.09.2018 № 13

 

УМОВИ 
проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - консультанта суду (по роботі з персоналом) Великописарівського районного суду Сумської області (1 вакансія)

 

Загальні умови

Посадові обов’язки

1. Консультант суду (по роботі з персоналом) зобов’язаний дотримуватися Конституції та законів України, діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, дотримуватися принципів державної служби, з повагою ставитися до державних символів України, обов’язково використовувати державну мову під час виконання своїх посадових обов’язків, не допускати дискримінацію державної мови і протидіяти можливим спробам її дискримінації, забезпечувати в межах наданих повноважень ефективне виконання завдань і функцій суду, запобігати виникненню реального, потенційного конфлікту інтересів під час проходження державної служби та додержуватися вимог законодавства у сфері запобігання і протидії корупції.

2. Реалізує державну політику з питань управління персоналом та забезпечує здійснення керівником апарату своїх повноважень з питань управління персоналом.

3. Здійснення аналітичної та організаційної роботи з кадрових питань.

4. Документальне оформлення вступу на державну службу, її проходження та припинення.

5. Організовує роботу щодо розробки структури суду.

6. Вносить пропозиції керівнику апарату з питань удосконалення управління персоналом.

7. Здійснює аналітично-консультативне забезпечення роботи керівника апарату з питань управління персоналом.

8. Переглядає на відповідність встановленим законодавством вимогам посадові інструкції працівників апарату суду та вносить пропозиції керівнику апарату про внесення відповідних змін.

9.Проводить роботу щодо створення сприятливого організаційного та психологічного клімату, формування корпоративної культури у колективі, розв’язання конфліктних ситуацій.

10. Вивчає потребу в персоналі на вакантні посади в державному органі та вносить відповідні пропозиції керівнику державної служби.

11. Приймає документи від кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В», проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам, повідомляє кандидатів про результати такої перевірки та подає їх на розгляд конкурсної комісії, здійснює інші заходи щодо організації конкурсного відбору.

12. Розробляє спеціальні вимоги до осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії «В».

13. Надсилає кандидатам на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» письмові повідомлення про результати конкурсу.

14. За дорученням керівника апарату перевіряє дотримання працівниками апарату суду вимог законодавства про працю та державну службу, правил внутрішнього службового та трудового розпорядку в суді.

15. Опрацьовує штатний розпис суду.

16. Організовує роботу щодо стажування державних службовців та молоді.

17. Організовує проведення внутрішніх навчань працівників апарату суду.

18. Здійснює планування професійного навчання державних службовців державного органу.

19. Узагальнює потреби державних службовців у підвищенні кваліфікації і вносить відповідні пропозиції керівнику апарату.

20. Разом із державним службовцем складає індивідуальну програму підвищення рівня професійної компетентності за результатами оцінювання його службової діяльності.

21. Веде встановлену звітно-облікову документацію, готує державну статистичну звітність з кадрових питань.

22. Надає консультативну допомогу з питань управління персоналом керівникам структурних підрозділів суду.

23. Обчислює стаж роботи та державної служби.

24. Організовує складення Присяги державного службовця особою, яка вперше вступає на державну службу, оформляє документи про присвоєння відповідних рангів державним службовцям.

25. Ознайомлює працівників суду з правилами внутрішнього службового та трудового розпорядку, посадовими інструкціями та іншими документами з проставленням ними підписів та дати ознайомлення.

26. Оформляє і видає державному службовцю службове посвідчення.

27. Забезпечує підготовку матеріалів щодо призначення на посади та звільнення працівників суду.

28. Здійснює контроль за встановленням надбавок за вислугу років.

29. Формує графік відпусток працівників суду, готує проекти наказів щодо надання відпусток працівникам суду, контролює їх подання та веде облік.

30. Здійснює роботу, пов’язану із заповненням, обліком і зберіганням трудових книжок та особових справ (особових карток) працівників суду.

31. Оформляє і видає довідки з місця роботи працівників суду.

32. Здійснює належне опрацювання та оформлення листків непрацездатності та Протоколів засідань комісії із загальнообов’язкового соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

33. Готує розпорядчі документи про відрядження працівників суду.

34. Готує розпорядчі документи щодо призначення пенсій працівникам суду.

35. Забезпечує видачу у встановленому порядку звільненій особі копії наказу про звільнення, належно оформленої трудової книжки.

36. Забезпечує організацію проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», готує довідку про її результати.

37. Здійснює облік військовозобов’язаних і призовників та бронювання військовозобов’язаних в суді, забезпечує контроль за станом військового обліку військовозобов’язаних і призовників.

38. Розглядає звернення громадян, підприємств, установ та організацій, посадових осіб, запити та звернення народних депутатів, запити на інформацію з питань управління персоналом.

39. Здійснює належне забезпечення ведення обліку суддів, державних службовців, працівників патронатної служби та інших працівників суду в інформаційно-аналітичній системі «Кадри-WEB».

40. Здійснює перевірку факту подання суб’єктами декларування, які працюють в суді, Декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції та повідомляє Національне агентство про факт неподання або несвоєчасного подання декларацій суб’єктами декларування.

41. Здійснює оформлення документів за підсумками проведення службового розслідування.

42. Систематично обліковує та вносить відповідні зміни до особових карток та списків військовозобов’язаних, звіряє особові картки військовозобов’язаних з обліковими даними у військовому комісаріаті.

43. Контролює виконання планів підвищення кваліфікації суддів та державних службовців суду.

44. Готує інформацію та подає довідки, звіти, аналізи та узагальнення  про роботу з кадрами за вимогою ТУ ДСА України в Сумській області.

 

Умови оплати праці

посадовий оклад – 3500 грн.

 - надбавка до посадового окладу за ранг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2017 № 15 "Питання оплати праці працівниківдержавних органів”(зі змінами);

- надбавки, доплати та премії(відповідно до статті 52 Закону України „Про державну службу”)

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1.Копія паспорта громадянина України;

2.Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3.Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки;

4.Копія (копії) документа (документів) про освіту;

5.Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

6.Заповнена особова картку встановленого зразка;

7.Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік. (декларація подається шляхом заповнення на веб-сайті НАЗК -www.nazk.gov.ua) та у вигляді роздрукованого примірника із сайту НАЗК (ПКМУ №648 від 18.08.2017).

Документи приймаються до 17 год. 00 хв. 26 вересня 2018 року

Дата, час і місце проведення конкурсу

28 вересня 2018 року, початок о 09 год. 00 хв.,

за адресою: 42800, смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 12

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Крамська Тетяна Вікторівна,

(05457) 5-13-89,

inbox@vp.su.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Вища освіта ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

2

Досвід роботи

Не потрібен

3

Володіння

державною мовою

Вільне володіння державною мовою

Вимоги до компетентності

 

Вимога                                                                  Компоненти вимоги

1

Управлінські знання

Планування роботи суду та звітності, діловодства та судової статистики

2

Якісне виконання поставлених завдань

Вміння працювати з інформацією, здатність працювати в декількох проектах одночасно

3

Командна робота та взаємодія

Вміння працювати в команді, уміння ділитися з колегами досвідом, знаннями і ефективними практиками в процесі виконання робіт

4

Сприйняття змін

Здатність приймати зміни та змінюватися

5

Технічні вміння

Вміння використовувати комп'ютерне обладнання та програмне забезпечення (Exel, Word, Internet)

 

6

Особистісні компетенції

Відповідальність, системність і самостійність в роботі, наполегливість, уважність до деталей, тактовність

Професійні знання

 

Вимога                                                   Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

Знання:

- Конституції України;

- Закону України «Про

державну службу»;

- Закону України  «Про

 запобігання корупції»

2

Знання спеціального законодавства, що пов'язане із завданням та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

- Закону України «Про доступ до публічної інформації»;

- Закону України «Про захист персональних даних»;

- Інструкції  з діловодства у місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної Республіки Крим та вищому

спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і

кримінальних справ;

- Положення про

 автоматизовану систему

 документообігу суду;

- Положення про апарат суду