flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великописарівський районний суд Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В» -

12 вересня 2019, 15:24

 

         Великописарівський районний суд Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В» -

 

СТАРШОГО СУДОВОГО РОЗПОРЯДНИКА

 

         Основні вимоги до кандидата на посаду старшого судового розпорядника: освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність», досвід роботи у судовій сфері.

 

Для участі у конкурсі подаються документи:

  1. 1) Копія паспорта громадянина України.
  2. 2)Письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі.
  3. 3) Письмова заява, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.
  4. 4) Копії  документа (документів) про освіту.
  5. 5)Заповнена особова картка державного службовця встановленого зразка.
  6. 6)Електронну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (надається у вигляді роздрукованого примірника на офіційному сайті НАЗК)
  7. 7) Оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

         Документи, щодо участі в конкурсі приймаються протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби  (приймання  документів, в останній день  після закінчення робочого часу, не розглядаються),  кінцевий термін прийняття документів 27 вересня 2019 року  за адресою: 42800,  Сумська область, смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 12, кабінет №19.

Додаткова інформація надається за телефоном: 5-13-89 щоденно (крім суботи та неділі).

Проведення конкурсу призначено на 03 жовтня 2019 року о 0900 годині

 Умови проведення конкурсу  тут

Звертаємо увагу, що конкурс на зайняття вакантної посади державної служби проводиться у декілька етапів

 

  1. Тестування шляхом вводу логіну та пароля (який отримаєте у суді в день тестування) на сайті Національної агенції з питань державної служби.
  2. Співбесіда з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам професійної компетентності кандидата та до відповідних посадових обов’язків. За результатами співбесіди виставляються бали.
  3. Визначення остаточних результатів за сумою двох етапів.
  4. Оприлюднення результатів конкурсу.