flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великописарівський райолнний суд Сумської області оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади державного службовця категорії "В"

07 лютого 2020, 14:30

Великописарівський районний суд Сумської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця категорії «В» -

 

Консультанта суду

Основні вимоги до кандидата на посаду консультанта суду: освіта - вища, ступінь вищої освіти не нижче бакалавра у галузі знань «Право»; без вимог до досвіду роботи; вільне володіння державною мовою.

 

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає конкурсній комісії через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС таку інформацію:

1) заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 2 до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби;

2) резюме за формою згідно з додатком 21, в якому обов’язково зазначається така інформація: прізвище, ім’я, по батькові кандидата; реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України; підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти; підтвердження рівня вільного володіння державною мовою; відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим вимогам, зокрема стосовно попередніх результатів тестування, досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).        

Документи, щодо участі в конкурсі приймаються протягом 15 календарних днів з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань державної служби.

Кінцевий термін прийняття документів 24 лютого 2020 року  за адресою: 42800,  Сумська область, смт. Велика Писарівка, вул. Ярослава Мудрого, 12, кабінет №19.

Додаткова інформація надається за телефоном: 5-13-89 щоденно (крім суботи та неділі).

Проведення конкурсу призначено на 28 лютого 2020 року на 10:00 год

Умови проведення конкурсу  за посиланням https://career.gov.ua/site/view-vacantion?id=17773