flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення для Глушкової Марини Василівни

26 січня 2024, 09:50

Великописарівський районний суд Сумської області викликає Глушкову Марину Василівну, 14.02.1986 року народження, яка зареєстрована за адресою: російська федерація, Володимирівська область, Олександрівський район, селище Балакирєво, квартал Південно-Західний, буд 7, кв. 25, у судове засідання для розгляду клопотання Головного управління Держгеокадастру у Сумській області про скасування заходів забезпечення позову по цивільній справі №575/1002/23 за позовною заявою Охтирської окружної прокуратури Сумської області в інтересах держави в особі органу, уповноваженого здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах, позивача: Головного управління Держгеокадастру у Сумській області до Глушкової Марини Василівни про конфіскацію земельної ділянки, відбудеться 29 січня 2024 року о 10 годині 00 хвилин  в залі судових засідань №1 суду смт. Велика Писарівка, вул.Ярослава Мудрого, б.12 Сумської області.

       Одночасно Великописарівський районний суд Сумської області повідомляє, що неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду клопотання про скасування заходів забезпечення позову.

Головуючий суддя по справі В’юник Наталія Григорівна.

Відповідно до ст.212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.