flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судова влада, ЗМІ та громадськість

18 червня 2019, 09:49

14 червня 2019 року в Національній школі суддів України, Харківське регіональне відділення, була проведена зустріч представників Прес-центру судової влади України із прес-секретарями місцевих (окружних) та апеляційних судів  на тему « Комунікації в судовій діяльності».

Оксана Лисенко, керівник Прес-центру судової влади України разом із Іриною Паламарчук, завідувачем відділу взаємодії зі ЗМІ секретаріату Вищої ради правосуддя, висвітили питання стосовно ефективної роботи прес-секретарів суду із громадськістю та ЗМІ.  Роз’яснили, як повинна проводитись організація судового процесу , на якому присутні представники ЗМІ, обговоренні допущені помилки при такому заході.

Оксана Лисенко пояснила, що таке кризова комунікація в суді, яким повинно бути повідомлення про суд  для громадськості та іншої цільової категорії.

Іриною Паламарчук були вказані слухачам  тренінгу основні помилки написання текстового матеріалу, що публікується на сайті судів та соціальних мережах стосовно новин суду.

По закінченню тренінгу  було проведено анкетування слухачів та вручено сертифікати про підготовку прес-секретарів на тему « Комунікації в судовій діяльності»

 

Прес- служба Великописарівського районного суду Сумської області